أجرى عميد كلية طب الأسنان جامعة بابل الاستاذ الدكتور أمير حمدي العميدي جولة تفقدية في أروقة وعيادات ومختبرات الكلية وبرفقته أعضاء من الكادر الهندسي في الكلية ومسؤول الشعبة القانونية السيد قاسم جواد حمود حيث أطلع على مجريات العمل في مشروع تأهيل وتوسعة عيادتي أمراض اللثة والمعالجة والترميم المرحلة الرابعة وعيادة التقويم المرحلة الخامسة ونسبة إنجاز العمل فيها وقد اكد السيد العميدي على ضرورة الإسراع في تنفيذ المشروع قبل بدء العام الدراسي الجديد كي تكون العيادات مستعدة لاستقبال الطلبة.

The Dean of Babylon Dentistry conducts an inspection tour in the corridors of the college
The Dean of the College of Dentistry, University of Babylon, Prof. Dr. Amir Hamdi Al-Amidi, conducted an inspection tour in the corridors, clinics and laboratories of the college, accompanied by members of the engineering staff in the college and the official of the Legal Division, Mr. Qassem Jawad Hammoud, where he was briefed on the progress of work in the project to rehabilitate and expand the two clinics for periodontal disease, treatment and restoration, phase four and a clinic Evaluation of the fifth stage and the percentage of work completion. Mr. Al-Amidi stressed the need to expedite the implementation of the project before the start of the new school year so that the clinics are ready to receive students.

Ahmed Ibrahim