باشرت شعبة شؤون الديوان في كلية طب الأسنان جامعة بابل بمشروع إعادة تأهيل مدخل بوابة بناية عمادة الكلية وذلك بتوجيه من عميد الكلية الاستاذ الدكتور أمير حمدي العميدي حيث تم رفع الأرضية القديمة التي كانت تعاني من انتفاخ والتكسر بسبب الرطوبة وعدم وجود جوينات تساعد عملية التمدد التي تتعرض لها الأرضية وقد اكد السيد العميدي على وجوب السرعة في العمل كي لا يتعارض مع بدء العام الدراسي الجديد.

Babylon College of Dentistry is rehabilitating the gate of the Deanship of the College
The Division of Diwan Affairs at the College of Dentistry, University of Babylon, started a project to rehabilitate the entrance to the gate of the Deanship of the College, under the guidance of the Dean of the College, Prof. Dr. Amir Hamdi Al-Amidi Where the old floor, which was suffering from swelling and cracking due to moisture, and the absence of joints that help the expansion process of the floor, was lifted. Mr. Al-Amidi stressed the necessity of working quickly so as not to interfere with the start of the new school year.

Ahmed Ibrahim